BILDER FRÅN LINKÖPING 27/11-09

Dessa fina bilder har vi fått utav Sara.
Ta dem inte utan hennes tillåtelse!









   









  










BLOGG-INLÄGG

Sista november - omaka strumpors dag 30 november 2009, kl 14:37
Ja, det stämmer. 30 november är från och med i år de omaka strumpornas officiella dag - i alla fall om jag får bestämma. Jag hittade nämligen inget komplett rent par i morse, så då ska FAN ingen annan få ha det på fötterna heller!



Det var riktigt välkommet med gig i fredags. Musiken, känslan, att få återse bandet och fansen, gensvaret från publiken, det obligatoriska hotellrumsfirandet efteråt - allt är bara så kul.

En mer gemytlig akustisk spelning är på gång. Den 11 december uppträder jag i Lerum där någonstans i Göteborgstrakterna.

Så fort jag läst inlägget sprang jag och bytte strumpor. Vilka gjorde detsamma?


MER OM LINKÖPING

Lite mer detaljerat.

För både party-människor och Palm-fans, låter bra, eller hur? :)

Tack så mycket "Anonym"!

NINATH-UPPDATERING

Lugna luckan! 19 november, 2009 - 16:22 

Hej alla Johan-fans,


Jag vet att det har varit lite lugnt härinne på sista tiden... Men det är ju lite "lugnare" Johan-tider nu också! Skivan har funnits ute sedan i våras, sommarturnén är ju av förklarliga skäl över och Johan är tillbaka i Mjölby. Så det ÄR lugnare tider nu...


Johan är ju världsbäst på att blogga - det vet vi sedan tidigare... Så jag lämnar med världens varmaste hand över till Johan!!!


Jag kommer titta in här framöver och uppdatera när det händer något spännande, det lovar jag.


Forumet har varit lite stökigt och det är beklagligt. Massa skisk och snusk som läggs upp och MÅNGA trådar som är onödiga... Mitt tips gällande de onödiga trådarna är bara att STRUNTA i dem. Ge dem ingen uppmärksamhet så ser vi direkt att de är "strunt" och då plockas de bort. (Det är väldigt många som kommenterar att tråden är onödig och då blir den nästan ännu mer onödig... Håller ni med?)


/ninath


BLOGG-INLÄGG

Snart blir det ösigt värre i mina hemtrakter 17 november 2009, kl 18:03

Nu är det ett stort jäkla gig på gång för sjutton! Kl 23:00 den 27:e november kan du som missat eller vill återuppleva min sommarturné vara med om en snuskigt punkig show i Folkets Park i Linköping och Aftonbladet (vars hemsida jag bloggar på) är världens bästa tidning. Så, det bör räcka för att jag ska få en välplacerad rubrik där hela meningen citeras.

KaiBaj är fotograf till bilderna. Observera att de är från min sommarturné och att jag varken kan garantera likadana poser eller kläder under den kommande Linköping-spelningen.


BLOGG-INLÄGG

Hellre en fågel i handen än en djungel i håret 17 november 2009, kl 17:21


Min oförmåga att blogga på bra beror på att jag varken har några tankar just nu som jag vill dela med mig av eller några färska händelser i mitt liv som är intressanta nog för bloggen.

Jag skulle ju kunna blogga om vad jag äter till lunch, vad jag köpt för kläder, vilka jag umgås och gör vad för vardagliga saker med, vilka Bindefeld-tillställningar jag får inbjudningar till och hur jag glömmer att svara på dem och vad jag får i mina goodie bags, men det känns inte som något jag får ut mycket av att dela med mig av.

Å andra sidan är det inte mer intressant att läsa om att jag åker tåg till okänd ort i okänt syfte. För ert nöjes skull kanske jag bör blogga oftare om det lite mer obetydliga.

Så håll till godo, för fler inlägg (och tomma löften) kommer snart!


POPULÄR

Johan är populär, minst sagt. :)


DÅLIG UPPDATERING

Hej allihopa, förlåt för att vi har varit så dåliga på att uppdatera! Vi uppdaterar så fort vi får in någonting nytt, tack för att ni orkar vänta! :')


BLOGG-INLÄGG

På genomresa i Stockholm 3 november, 2009 - 09:43

Jag är trött sönder. Då sitter det inte så fel med en stor jävla kaffe. alldeles för långt hår, hatt och kaffemugg i ansiktet.


LINKÖPING!

Som ni alla säkert vet så spelar Johan i Linköping den 27 November! Här är iallafall lite mer information för de behövande!

Var: Linköping, Linköping Folkets Park
När: 27 November
Tid: 23:00
Insläpp: 20:00
Åldersgräns: 13 år
Pris: 120:- (100:- /förköp!).
Adress: Majgatan 4 Linköping 582 46
http://www.blixten.se/musik/johan-palm/spelningar/20091127-linkoping-linkoping-folkets-park

Mycket mer finns det inte att utge, vi ses där!
Och självklart så är bandet och brodern på plats med vår guldgosse!


_______________________________________________________________________________________

Det ryktas även om att bröderna Palm spelar i Dergården, Lerum den 11/12 (En dag efter Henriks födelsedag, grattis!). Detta är alltså en fredag i December. Det hålls till i en fritidslokal för ungdomar så vitt jag förstått det och själva eventet är kallat "Lusserock"!
Lerum ligger runtom Göteborg och detta återkommer vi med så snart som möjligt!



Bjuder på två härliga bilder som är fotade av ingen mindre än linnea-fluff. ;)


PÅ IDOLHOTELLET!



Vi kommer alltid att älska dig, Johan. På Clarion Hotel är de nya idolerna bosatta, who cares? JOHAN PALM ÄR VÅR MAN!
En bönestund förekom också på detta hotell, med Johan-i-papp! Den videon innehar Saga...den kanske kommer upp? Ni får väl tjata lite. ;)

RSS 2.0